Sezóna 2014/2015

18.08.2014 16:40

1. kolo 17.08. 2014 1600

TJ Olešná - OŠK Snežnica 2-3 (2-1) G: Bahna, Bajánek 2

Zostava: Gaper - Svrček, Tomáš, Harcek, Piják - Labuda, Smieško, Macejko, Bajánek - Bahna, Cvacho

Komentár: Zápas sme začali svižne, hneď v úvode sa dostal 2x do dobrej príležitosti Cvacho. V 15.min sme už ale viedli,keď sa svojim typickým spôsobom cez dvoch obrancov presadil Labuda,od bránkovej čiary našiel v päťke Bajánka,ten sa nemýlil a viedli sme 0:1. Tento gól nás však na dlhú chvíľu uspokojil,čo využili domáci a prebrali iniciatívu do vlastných rúk. 2x vykopávali naši obranci loptu z bránkovej čiary,ďalšie 3 strely išli mimo.V 30.min však už bolo vyrovnané,keď si na hranici 16tky útočník spracoval loptu a pomedzi Tomášove nohy slabou strelou k žrdi prekvapil hádam aj sám seba. O 10min sme už prehrávali,po nekompromisnej strele z vnútra 16tky. V polčase sme si čo to povedali a hlavne,aj sme sa toho od úvodu 2.polčasu aj držali. Hru sme mali pod kontrolou,na akcie po zemi a neraz aj na pár dotykov sa dalo pozerať. V 65.min nebezpečne z diaľky vystrelil Harceg,lopta išla tesne vedľa. 72.min priniesla konečne vyrovnanie, keď vynikajúcu akciu na na jeden dotyk po osi Cvacho,Smieško,Macejko,Bahna,posledne menovaný zakončil strelou s poza 16tky do pravého vinkla. Remíza nás však neuspokojila,naďalej sme pokračovali v nastolenej,druhopolčasovej hre a v 80.min sa presadil na pravej strane cez obrancu Bahna,prihrávkou do stredu ihriska našiel nabiehajúceho Bajánka a ten prehodil vybiehajúceho domáceho brankára. Domácim sa záverečný tlak nepodaril, určite ich mrzelo hlavne množstvo nevyužitých šancí z 1.polčasu,my sme hru naďalej kontrolovali a tak sme sa mohli tešiť z prvého víťazstva v sezóne 2014/15

 

2. kolo 24.08. 2014 1600

OŠK Snežnica - TJ Slovan Ladonhora Vadičov 3-2 (1-1) G: Bahna, Labuda, Tomáš

Zostava: Gaper - Pijak, Tomáš, Javorík, Šoška - Bajánek, Harcek, Macejko, Cvacho - Bahna, Labuda 

KomentárZápas sme začali dosť nešťastne, keď si už v 2.nim nastrelil v našom pokutovom území ruku Cvacho a hostia penaltu premenili. Už o 5 min. išiel sám na bránku hostí Bahna, obišiel brankára a zaznel hvizd. Jasná penalta pre nás, ale na prekvapenie aj hráčov Vadičova sa pískal útočný faul. To nás však nepoložilo, Cvacho si vypracoval 2 výborné príležitosti, avšak to zakončenie.... V 37.min vystrelil Macejko, lopta sa dostala ku Bahnovi a bolo vyrovnané. Od tohto momentu sme dostali súpera pod tlak, ďalšie dve dobré príležitosti nevyužil Harcek. Do druhého polčasu sme vstúpili s odhodlaním otočiť výsledok, čo sme aj začali napĺňať. Za zmienku stojí hlavne Harcekova strela z 25.m,ktorá opečiatkovala žrď, následnú dorážku však Labuda nezvládol. Až v 71.min sme konečne otočili, keď sa Labuda presadil cez obranu hostí a jeho polo center - polo strela zapadla do hosťujúcej bránky. Potom prebrali iniciatívu hostia,avšak ich 2 nájazdy za sebou vyriešil dnes spoľahlivo chytajúci brankár Gaper. V 81.min však už nemal nárok, keď  hostia dostali možnosť kopať druhú penaltu, ktorú aj krásnou strelou do vinkľa premenili. Keď sa už zdalo, že zápas skončí remízou, prišla posledná akcia zápasu, keď vysunutie Bahnu zastavil hosťujúci brankár až vybehnutím mimo 16-tku rukou a prišla štandartka. Brankár Vadičova bol za tento zákrok odmenený vylúčením, do brány sa tak postavil hráč z poľa. Loptu a aj zodpovednosť zobral na seba najskúsenejší hráč Tomáš a nekompromisne poslal loptu do siete, čím nám zabezpečil plný bodový zisk. Mančaft opäť podal bojovný výkon, hlavne brankár Gaper nás dnes podržal v zlomových situáciach a za zmienku stoji aj nasadenie Labudu, ktorý odohral celý zápas zo zranením z minulého týždňa. Vďaka tomuto víťazstvu sme sa usadili na čelo priebežnej tabuľky, ako jediný team bez straty bodu. Chlapcom (ktorí opäť odohrali zápas bez možnosti striedania) a aj divákom, ktorí nás za výhrou hnali počas celého zápasu za víťazstvom patrí jedno veľké ĎAKUJEME.

 

3. kolo 31.08. 2014 1600

TJ Rozkvet Klubina - OŠK Snežnica 1-5 (1-1) G: Bahna 3, Harcek (11m), Javorík

Zostava: Gaper - Pijak, Tomáš, Harcek,Šoška - Bajánek, Macejko, Smieško, Javorík - Bahna, Labuda (Cvacho)

Komentár: Do zápasu sme vstúpili aktívne s cieľom čo najskôr rozhodnúť o našom víťazstve, ku čomu nás v 19.min nasmeroval Javorík, ktorý  sa presadil cez obrancu a zužitkoval prudký center popred bránku od Bahnu. Dlho sme sa však netešili, keď sme nezachytili nakopnutú loptu domácich a v 32.min bolo vyrovnané. Do polčasu sme už nič nevymysleli a treba aj priznať, že ani nič nehrali. V kabíne preto padali aj tvrdšie slová, čo nás ale správne nabudilo a o výsledku zápasu sme prakticky rozhodli hneď v úvode druhého polčasu, keď sa 2x presadil Bahna. Najskôr v 47.min mu gólovú prihrávku vrátil Javorík milimetrovým centrom za obranu domácich a už o 2min mu posadil loptu na hlavu z rohu Cvacho. Od tohto momentu sme ovládli hru, Smieško s Macejkom pripravovali dobré šance, stále sme útočili, ale, vyskytol sa problém. Nie a nie trafiť priestor brány, všetky strely mimo!!! V 70.min išiel sám na brankára Cvacho, v poslednom momente si ale loptu predkopol a brankár nemal problém. V 80min nám však vyšla dobrá akcia na jeden dotyk, na ktorej konci Bahna vysunul Bajánka, ktorý ušiel obrancovi a ten ho musel skopnúť. V 16tke. Penaltu si zobral na starosti Harcek, ktorý loptu nedal tradičným strelcom a poslal brankára na opačnú stranu. V 85.min dokončil svoj hattrick Bahna, keď ho v 16tke našiel presným centrom dobre hrajúci Bajánek. Zápas sa už iba dohrával a dohrávať ho začali aj domáci hráči nezmyselnými a tvrdými faulami. Našťastie nám nikoho nezranili. Opäť za nami vycestovali naši fanúšici, ktorí nás povzbudzovali počas celého zápasu a hlavne druhý polčas sa im musel páčiť. Po 3 kole sme tak jediné mužstvo bez straty bodu a s 2bodovým náskokom na čele tabuľky.

 

4. kolo 07.09. 2014 1530

TJ Spartak Radôstka - OŠK Snežnica 2-0 (0-0)

Zostava: Chvastek - Pijak,Tomáš,Harcek,Šoška - Bajánek,Smieško,Macejko,Javorík (Ukrop)- Bahna,Cvacho (Svrček)

Komentár: Prva strata bodov prisla az v 4.kole a treba priznat,ze sme jej vysli v ustrety. Rozhodli dva UPLNE odlisne polcasy z nasej strany. Kym doteraz sme mali vyrazne lepsie druhe, tentokrat to bolo opacne. Od zaciatku sme zobrali hru do vlastnych ruk, domaci sa prakticky nedotkli lopty,na krasnom ihrisku sme hrali kombinacne,rychlo,avsak..... Avsak to zakoncenie. Z vybornych prilezitosti bol problem trafit branku domacich. Radostka v prvom polcase 2x nebezpecne zakoncila,Chvastek v brane bol vsak pozorny. Keby bol polcas 0:3 pre nas,nikto by nic nepovedal. Druhy polcas uz bola ina kava. Nevymysleli sme dokopy nic. Domaci sa ujali vedenia v 55.min strelou z dobrych 30m. V 60.min sa to pokusili zopakovat,Chvastek bol tentoraz proti. Dve nase dobre prilezitosti umne zastavil "FERO",ako domaci hraci familiarne oslovovali hlavneho rozhodcu (ktory mal byt mimochodom postranny,ale hlavny sa pred zapasom .....) A ked v 80.min nepremenil vybornu prilezitost Smiesko,tak sa o 5.min neskor kopala proti nam ,inak ocakavana,penalta. Treba vsak povedat,ze opodstatnena. Za zmienku este stoji,ze v zapase sa zranili Cvacho a Javorik,na druhu stranu sa vsak vratil po 3.tyzdnoch Svrcek a Ukrop dokonca po 9.mesiacoch. Na obidvoch bol vsak herny vypadok zretelny. Dnes nam nepomohli ani fanusikovia,ktori zase isli s nami v slusnom pocte. Hlavne v prvom polcase si gol zasluzili. Nevadi,nic sa nedeje,sezona je na zaciatku a jedna prehra nas urcite nepolozi,co chceme dokazat uz v najblizsom domacom zapase. A kedze su v tom case v Sneznici hody,tak sa ocakava aj pocetna divacka kulisa,takze,chlapci,treba opat ukazat,ze futbal stale hrat vieme.

 

5. kolo 19.10. 2014 1400 (dohrávka)

OŠK Snežnica - OŠK Rudina "B" 3-3 (3-1) G: bahna, Cvacho, Kováč

Zostava: Gaper - Pijak, Smieško, Harcek, Javorík - Labuda, Macejko, Kováč, Mičiak - Bahna, Cvacho (Tomáš)

 

6. kolo 21.09. 2014 1500

FK Lodno - OŠK Snežnica 1-1 (1-0)  G: Macejko

Zostava: Gaper - Pijak, Tomáš, Harcek,Šoška - Labuda, Macejko, Smieško, Javorík - Bajánek, Cvacho

 

7. kolo 28.09. 2014 1500

OŠK Snežnica - TJ Kysučan Ochodnica 1-4 (0-1) G: Tomáš 

Zostava: Gaper - Pijak,Tomáš, Javorík, Šoška (Ukrop) - Cvacho, Harcek, Macejko, Bajánek (Chovanec) - Bahna, Labuda

Komentár: Zacali sme vo vysokom tempe,ale bez vaznejsiej sance. A ked bol nejaky naznak,tak vsetko spolahlivo pokryl ex sneznican v brane hosti Kubik. Ochodnica zvolila tvrdu hru,co nam prinieslo nespocetne vela standartiek, ich realizacia vsak bola zalostna. Iba Tomasov priamy kop skoncil na zrdi a ked Labuda usiel obrane a opat opeciatkoval tycku zacali sme byt nervozni, co vyuzili hostia. Najskor utocnik obisiel aj brankara,Tomas vsak na brankovej ciare vykopol uz isty gol. V zavere polcasu kopali hostia seriu rohov (5 v rade!!!) a do satne sme odchadzali s 1-golovou stratou. Uvod druheho polcasu sme mali fantasticki, ked prakticky hned z rozohravky si zavarili hostujuci stoperi a zahrali rukou v 16-tke. Penaltu vsak Kubik Tomasovi s prehladom chytil. Potom platilo stare zname,nedas-dostanes a bolo 0:2. A ked Bajanek zabudol,ze je na futbale a nie na volejbale a pekne si zasmecoval, aj ked okolo neho nikto nebol, bolo prakticky rozhodnute. Lebo tak urobil v nasej 16-tke a hostia sa z penalty nepomylili. Tomas vsak vykresal este nadej, ked hlavou nedal brankarovi sancu. A ked sa o chvilu presadil cez dvoch obrancov, ktori ho zastavili iba za cenu faulu, dostali sme moznost kopat druhu penaltu. Tentoraz si loptu postavil Cvacho a ...... Toto by chytil asi aj 80rocny invalidny dochodca. Hostia sa v zavere presadili este raz a tak sme odchadzali z ihriska s peknym debaklom a aj poriadnou hanbou. Nikoho uz nebude zaujimat, ze sme hrali dobre, bojovne, boli sme lepsi, futbal sa hra na goly a ked nepremenime uz ani 2 penalty, tak nemame sancu pomyslat co i len na bod. Nevadi,stretneme sa v nedelu a niektori aj na piatkovom treningu. Hrame famozne, takze dufam, ze pridu aspon TRAJA ! ! ! ako vzdy.

8. kolo 05.10. 2014 1430

TJ Beskyd Svrčinovec - OŠK Snežnica 3-2 (1-1) G: Cvacho, Bahna

Zostava: Gaper - Pijak, Tomáš, Harcek, Šoška (Svrček) - Labuda, Macejko, Smieško, Javorík - Cvacho, Bahna

Komentár: Vysledok hovori za vsetko. Jedna z poslednych sanci priblizit sa k celu tabulky a my sme opat vyhoreli. Co na tom,ze sme konecne premenili penaltu,ze sa Cvacho konecne trafil (mimochodom,ukazkovym vinklom) a poslal nas do vedenia..... Prisla nasa "silna" 5-minutovka a vsetko bolo po starom. Domaci nam fukli dva goly a bolo vymalovane. Aj ked nemuselo,keby Bahna vyuzil Cvachovu prihravku za obranu,este za stavu 2:1 pre nas..... Viac ku zapasu nie je co napisat,kedze z nasej strany uz za zmienku nic nestoji.

 

9. kolo 12.10. 2014 1430

OŠK Snežnica - TJ Slávia Zákopčie 4-0 (3-0) G: Bahna 3, Harcek (11m)

Zostava: Gaper - Pijak, Harcek, Javorík, Svrček (Chovanec) - Mičiak, Smieško, Macejko, Bajánek (Cvacho) - Bahna, Tomáš (Labuda)

Komentár: Po ciernej serii styroch zapasov a zisku jedneho bodu bol trener nuteny urobit niekolko zmien v zostave,ked nechal sediet na lavicke troch hracov zakladnej zostavy a preskupil aj rady,ked poslal do utoku po dlhej dobe Tomasa (kempesa). Ten si zaspominal na svoje stare casy a uz v 7.min vypichol loptu obrancovi, presmykol sa s nou do 16-tky, kde si na obrancu rutinersky pockal a piskala sa penalta. Harcek s istotou poslal brankara do opacnej strany. Nadalej sme pokracovali v dobijani branky supera. Hostia prakticky nemali loptu a dalsi gol visel vo vzduchu. Najskor Bahna dostal pekny pas za obranu, preloboval vybehnuteho brankara, ale brana mu bola mala, tak prehodil aj ju. Az v 26. minute to vyslo, ked kempes prefektne potiahol loptu. Pomedzi dvoch obrancov ju naserviroval pred patku Bahnovi a toto sa uz fakt nedalo zahodit. O 10.min mohol podciarknut svoj vyborny vykon Tomas. Center vsak nedokazal zo 7. metrov zmestit do brany. V 38..min pekne vyviezol loptu Macejko, pred 16tkou sa neulakomil, ulickou nasiel Bahnu a ten trafil pod brvno. Do polcasu tak bolo prakticky rozhodnute,lebo nasa obrana dnes pracovala bezchybne. Uvody druhych polcasov uz mavame tradicne silne,dokazali sme to aj v tomto zapase,ked tentoraz Smiesko poslal milimetrovy center za obranu na Bahnu a ten strelil uz svoj druhy hattrick v tejto sezone. Potom sme dali moznost zachytat aj brankarovi, dalekonosne strely hosti ho vsak tentoraz nenachytali. Nadalej sme hrali pred branou supera, strelbu si vyskusali prakticky vsetci. Nepochodili vsak Smiesko, Labuda ani Cvacho a tutovku zahodil Bahna, ked po ukazkovej individualnej akcii Miciaka,napalil z hranice 11m obrancu do hlavy. V samom zavere este ukazal svoje sebecke schopnosti Bahna, ktory sa dostal v 16tke cez obrancu, ale namiesto toho, aby ponukol golom uplne volneho Cvacha, napalil na branu. Brankar ho vsak tentoraz vychytal. Po mesiaci sme sa tak mohli tesit konecne z plneho bodoveho zisku a verime, ze krizu sme uz nadobro odohnali. Co budeme moct dokazat uz najblizsiu nedelu, ked privitame opat doma v dohravke rudinske B-cko. Konecne sme sa na zapas zisli aj v hojnom pocte a ako sa ukazalo, vsetci v muzstve sme nahraditelni, co nas dufam vyhecuje na maximalne obratky a vykon, kedze miestom si uz nemoze byt isty nikto, ako to byvalo doteraz. A to nam este chybala nova posila z Radole, pre administrativnu necinnost v Cadci. Takze, chlapci, ukazte svoj zaujem a chut hrat uz teraz, na piatkovom treningu.

 

10. kolo 01.05. 2014 1630

 

OŠK Snežnica - TJ Olešná 3-1 (2-0) G: Bahna, Bajánek, Tomáš

Zostava: Gáper - Piják, Tomáš, Harcek, Šoška - Chovanec (Macejko), Mičiak, Javorík, Bajánek - Bahna, Labuda M.

KomentárZaciatok vynikajuci, 7.min priamy kop Tomas, 1:0, 15.min Bahna,2:0. A potom to prislo. Sneznica zabudla hrat futbal. Uplne. Este horsi vykon ako na Vajcove a to som myslel,ze sa uz ani neda. Ale,my sme inzinieri a dokazeme aj nemozne, Ako Vahostav. Ak VELMI chceme. A, chceli sme. Hostia znizili a mohli aj vyrovnat. Nastastie dal bodku za zapasom Bajanek,10.min pred koncom. Treba objektivne priznat,ze sme utrpeli v tomto zapase 3b.

 

11.kolo 12.04. 2015 1530

TJ Slovan Ladonhora Vadičov - OŠK Snežnica 4-0 (4-0)

Zostava: Chvastek - Pijak, Tomáš, Harcek, Šoška - Macejko, Mičiak, Smieško, Bajánek - Bahna, Labuda M.

Komentár: Rozhodnuté za 25.minut. Takýto úvod asi nečakal nikto. Vadičov nám vystavil vysvedčenie zimnej prípravy. Nevedeli sme si ani len prihrať na 2 metre !!!! Otrasná hra, predviedli sme hanbu futbalu. Našlo by sa možno aj pár svetlých výkonov, ale kedže sme jeden tým,tak sme hlboko prepadli. Domáci nám fukli v rozmedzí 26.-31.min štyri góly a o výsledku bolo rozhodnuté. Ešte,že nás druhý polčas nechali už tak a nenaložili nám ešte viac. Chalani, zamyslite sa každý jeden nad svojím výkonom a zobudte sa. Zima už skončila!!!

 

12.kolo 19.04. 2015 1600

OŠK Snežnica - TJ Rozkvet Klubina 5-1 (4-1) G: Javorík, Labuda M., Bajánek, Harcek, Chovanec

Zostava: Tomáš - Pijak, Harcek, Smieško, Šoška - Miciak, Macejko, Javorík, Labuda M. - Bajánek, Chovane

Komentár: Odcinenie za Vadicov sa podarilo. Po katastrofe z minuleho tyzdna museli prist logicky zmeny v zostave, trener nenechal prakticky kamen na kameni. Sice sme inkasovali v 24.min prvy gol, muzstvo to ale tentoraz nezlomilo, prave naopak a za 9 minut !!!! sme vsietili 4 goly. v 30.min vyrovnal Bajanek, o dalsie 4. min dal vitazny gol Javorik. Vedenie poistil v 37.min Labuda, aby v 39.min. Harcek definitivne znicil akekolvek nadeje Klubiny. Fakt neviem,kedy a ci vobec sme niekedy vsietili takto rychlo 4 goly. V druhom polcase sa uz presadil IBA mladik Chovanec, v 56.min, aj ked konecny vysledok mohol byt kludne aj dvojciferny. Treba teda pokracovat v nastolenom trende a v nedelu formu potvrdit opat doma proti podstatne silnejsej Radostke.

 

13.kolo 26.04. 2015 1600

OŠK Snežnica - TJ Spartak Radôstka 3-2 (0-2) G: Bahna 2, Harcek

Zostava: Chvastek - Pijak, Smieško, Harcek, Šoška - Macejko, Mičiak, Javorik (Chovanec), Bajánek - Bahna, Labuda M.

Komentár: 

 

14.kolo 02.05. 2015 1630

OŠK Rudina "B" - OŠK Snežnica 1-3 (1-2) G: Bahna 2, Mičiak

ZostavaGaper - Pijak,Smieško,Tomáš,Šoška - Mičiak,Macejko,Labuda,Bajánek - Harcek,Bahna

Komentár: Po piatkovom prepadaku doma ,sme nastupovali do zapasu s malou dusickou, ci sa to nebude opakovat. A zacali sme famozne. 7.min 1:0 !!! V 14.min nam ale vysla akcia z futbalovej ucebnice. Gaper nastavil loptu, Tomas ju vykopol na Harceka, ktory prehlavickoval na polke dvoch obrancov a poslal do brejku od pol ihriska Bahnu, ktory s ladovym pokojom vyrovnal. Od tohto momentu sme uplne ovladli hru, hostia sa uz k nicomu vaznejsiemu nedostali. Po niekolkych vybornych prilezitostiach sa presadil az opat Bahna golom do satne. Toto nas upokojilo a v druhom polcase sme uz uplne ovladli hru, dali sme zabudnut na zapas s Olesnou a ukazali, ze chalani vedia hrat stale futbal. Po najkrajsej akcii zapasu a jednoduchej narazacke medzi styrmi hracmi sa pred 16-tkou dostal k lopte Miciak, ktory este stihol pohrat s dvoma obrancami a na konci nedal brankarovi sancu. 3:1 pre nas a bolo po zapase. Nadalej sme pokracovali v hre na jeden dotyk, domaci sa nedostali prakticky vobec k lopte..... Z mnozstva sanci stoji za zmienku este Harcekova bomba, ktoru brankar vyrazil z vinkla, ani doteraz nevie ako....... vitazstvo islo tentoraz uplne zasluzene do sneznice.

 

15.kolo 10.05. 2015 1630

OŠK Snežnica - FK Lodno 3-1 (2-1) G: Bahna 2, Mičiak

Zostava: Gaper - Pijak,Smieško,Tomáš,Šoška - Mičiak,Macejko,Labuda (Cvacho),Bajánek - Harcek,Bahna

Komentár: Uvod uz naznacil,akym smerom sa bude zapas uberat,ze to bude utocna hra,ziadne betonovanie. Uz v 17.min sme vyhravali,ked z rohu posadil Harcek loptu priamo na hlavu Bahnu. Potom mal vybornu prilezitost Miciak,bratsku spolupracu vsak nezakoncil presne. V 28.min tak bolo vyrovnane,po polo strele,polo centry,z rohu 16tky. Nastastie,uz o 3min pekne poslal Harcek do brejku Miciaka,ktory sa tentoraz nemylil. Do satne sme mohli ist s dvojgolovym naskokom,Bahna nasiel krizom cez ihrisko Macejka,ktory mal pred sebou uz len brankara,ale nepochopitelne zvolil spätnu prihravku na Bajanka,ktoreho brankar vychytal. Do druheho polcasu nastupil po dlhej dobe "zlomeny kriz" Cvacho a hned mohol aj skorovat,svoj najazd vsak nepremenil. Nepremenil ho ani Harcek a reparat nezlozil druhy krat Cvacho. Tak to musel zobrat do ruk kanonier Bahna. Dnesny nahravac zapasu Harcek,poslal loptu pred 16tku,kde zastavila v kaluzi a sprintersky suboj s brankarom vyhral domaci hrac a dal poistku. Potom ozili aj hostia,stoperi s krajnymi obrancami a brankarom dnes ale hrali skvelo a hosti k nicomu vaznejsiemu uz nepustili. V uplnom zavere mohol Bahna skompletizovat 'slubeny' hattrick,najazd vsak ani jemu nevysiel. Dnes si nasli konecne cestu na ihrisko aj divaci,ktorym sa nas vykon musel urcite pacit a pevne verime,ze pridu aj na nasledujuci, derby zapas v Ochodnici.

 

16. kolo 17.05. 2015 1700

TJ Kysučan Ochodnica - OŠK Snežnica 3-0 (0-0)

Zostava: Gaper - Pijak,Tomáš,Smieško (Javorik),Šoška - Mičiak,Macejko,Labuda,Bajánek (Cvacho) - Harcek,Bahna

Komentár: Zapas u lidra zacal v sviznom tempe,ale,bez vaznejsiej sance na oboch stranach. Loptu sme mali castejsie na kopackach,ako domaci,dobru prilezitost sme si vsak nepripravili. S ojedineleho brejku ju mali ale domaci,ked sa dostal utocnik az pred brankara,Gaper vsak vyborne zasiahol. Nase utoky sa tahali hlavne po lavej strane apo kombinacii Macejko,Harcek,Bajanek,posledne menovany pretlacil loptu do pokutoveho uzemia,kde sa dostala k Bahnovi,ktory ale velmi tesne minul Kubikovu branu. Polcas tak skoncil bez golov. Do druheho sme nastupili s ciekom strelit prvy gol,nasadili sme dalsieho utocnika Cvacha a hned od uvodu sme sa nastahovali pred branu domacich. Po rohu Cvacho poslal loptu na hlavu Bahnovi,ktory aj prekonal brankara domacich,na ciare vsak zakrocil stoper a vyhlavickoval loptu,ktora smerovala do siete. Potom zacali hrat aj domaci,ktory tiez neboli s remizou spokojny,niekolko sanci vsak kryl dnes vyborny Gaper,ktoremu dobre pomahali hlavne Smiesko s Tomasom. Prave Smiesko sa nam vsak v 70min zranil,nahradil ho vsak navratilec do zostavy, Javorik,ktory mal vsak velku smolu,ked bol pri jedinej chybe,inak spolahliveho,hlavneho rozhodcu,ked domaci doslova zakopol o jeho nohu a rozhodca v 75.min nezavahal a fukol penaltu. Bolo nam jasne,ze Ochodnica,bojujuca o postup musi strelit gol,ale takto? Po zapase aj delegat zapasu potvrdil velku prisnost pri tomto verdikte,nam to vsak bolo hovno platne a ako sa neskor ukazalo,bol to pre Sneznicu 'smrtelny' omyl. Hraci citili krivdu,zacali byt nervozny,robit chyby,z coho vyplynuli este dve velke a domaci poistili svoje,tak velmi potrebne body. Ako uz tradicne,do Ochodnice prislo hodne nasich priaznivcov,ktory nas cely cas neunavne povzbudzovali,za co sa im musime podakovat a v najblizsom zapase sa im odvdacim aj golmi v brane Svrcinovca,ktory ku nam pride v nedelu. Vykon muzstva bol inak super,aj hra mala oci,nehrali sme na nahodu,muzstvo predviedlo svoje kvality. Takze,hlavu hore,dohrame sezonu a pripravime sa dobre na tu nadchadzajucu,verme,ze konecne uz postupovu

 

17. kolo 24.05. 2015 1700

OŠK Snežnica - TJ Beskyd Svrčinovec 2-0 (1-0) G: Cvacho, Pijak

Zostava: Chvastek - Pijak, Tomáš, Harcek, Šoška - Mičiak (Chovanec), Macejko, Smieško (Labuda), Bajánek (Cvacho) - Cvacho (Horvát), Bahna

Komentár: 

 

18. kolo 31.05. 2015 1700

TJ Slávia Zákopčie - OŠK Snežnica 7-1 (3-1) G: Cvacho

Zostava: Puček - Pijak,Tomáš, Smieško, Šoška - Chovanec, Smieško, Labuda, Bajánek - Cvacho (Javorik), Bahna

Komentár: 

 

 

Späť